tiistai 1. huhtikuuta 2014

Dieetti alkaa

31.3.2014 Helsinki

Dieetti alkaa

Uusi ruokavalioni sisältää samoja ruoka-aineksia kun Superdieetilläkin, mutta nyt valmentajani Mikko Korpeinen ohjeistikin, ettei painoa oikeastaan tarvitse tällä hetkellä pudottaa, joten tiukkaa ei tule olemaan. Ruokaa riittää ja nyt keskitytään niihin haluamiini lihaksiin.

Listalla on mm. rasvatonta maitorahkaa, marjoja , sokeritonta mehukeittoa, kanaa, lihaa, munaa, pasta/riisi, kasviksia, kaurahiutaleita, cashew pärkinää ja lisäravinteita, eli aikalailla samaa kun tähänkin asti :)

Maanantai 31.3.14

Jatkossa lisään blogiin aina viikottaisen kuvan itsestäni. Mahdollisimman samanlaisen kuin yllä oleva otos. Kuvista pystyn näkemään muutoksia selkeimmin ja suosittelen tätä tapaa kaikille muillekin :)


Mittoja? Missä on mun mittanauha??!!??  Ei hätää. Vanha lankamittaus aamulla punnitsemisen jälkeen ja mitataan sitten kun mittanauha sallii löytyä :D
Siinä ne nyt on nätissä rivissä...
Mitat talteen... keinolla millä hyvänsä.1.4.2014 ilta, mittanauha löytyi ;) ei muuta kun mittailemaan eilisiä narunpätkiä.

Faktaa...

Ayse Altug, 35 vuotta, 170 cm
Paino                               79,8kg
Rinta päältä/ alta          100/81
Vyötärö                          82  
Vatsa                              95
Lantio                           100
Reisi                             63
Hauis                           30

Huhuh, eipä ole nätit lukemat, mutta senhän takia tässä blogia pidetäänkin, jotta tilaanne muuttuu lähemmäksi tavoitetta.

Hyvillä fiiliksillä ;)
- Ayse

ps. Ei muuten tälläkään kertaa ole helppoa julkaista mittojaan, mutta näinhän se on, että  tulosta tulee kun tiedon jakaa... vai mitä?! :D
Joko olet liittynyt blogin lukijaksi? Sivun oikeasta reunasta löydän kohdan josta liittyä motivaattoriporukkaan!

6 kommenttia:

 1. Hyvältä sä näytät noissakin mitoissa, mutta koska melkein samassa painossa ollaan,I feel you girl!!!!!! Me nähdäänkin sitten seuraavilla pt-päivillä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona K :) Toivottavasti pääsen sinne pt-päiville töiden puolesta :)
   -Ayse

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos nonnu! Mukava nähdä sinuakin taas täällä lukemassa! :))))
   -Ayse

   Poista
 3. Hyvältä näyttää noissakin mitoissa, jos multa kysytään:) Otan kyllä itsekin silloin tällöin näitä edistyskuvia mutta harvemmin tohdin framille laittaa, tämän verran kumminkin: http://sannamamainprogress.blogspot.fi/2014/03/teinimeitsie-ja-painonpudotus.html

  Sua on kyllä kiva seurata, pysyy omakin motivaatio hyvänä vaikka nyt armoton flunssa estääkin liikkumisen...Tule tule lyhyt saikku, älä tule pitkä saikku;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna!
   Kiitos mielipiteestäsi :) (Y) ihan ok fiilis tälläkin kropalla on, mutta ei tietenkään riitä kun tahtoo niitä lihaksia :D
   Hyvältä tuo sinunkin nykytilanne näyttää (Y)
   Paranemisia!
   -Ayse

   Poista