perjantai 4. huhtikuuta 2014

HoukutusOn perjantai-ilta ja kohta viikko uutta dieettiä takana.  Ruokailussa pari muutosta jo nyt tehtynä, vedoten johonkin blaa blaa blaa asiaan. Harjoitusviikko. Annettakoon anteeksi.

Aamuinen salitreeni ja päivän kampaamotyöt tehtynä päässä pyörii vain ja ainoastaan yksi kysymys... Voisinko mitenkään syödä tänään lakua???
Tiedän kyllä, etten saisi... mutta nyt se Houkutus siellä takaraivossa kuiskii pieniä kannatushuutojaan yhden herkkuhetken perään... sen ihan viimeisen?!
"Onhan nyt viikonloppu ja kyllä nyt yhden pussillisen voi syödä ilman, että koko dieetti menee pieleen.Kuka siitä tietäisi? Jos huomenna tekisin pidemmän lenkin niin voisinko sitten??"Alkuvaiheen kauheus on siis jo iskenyt ensimmäisen viikonlopun edessä ja sisälläni käydään tällä hetkellä tahtojen taistelua. 


Kirjoitan, koska toivon olotilani helpottuvan. Haluan sen SuperdieettiAysen tulevan esiin itsessäni ja muistuttavan tekemästäni päätöksestä ja siitä päämäärästä jonka vuoksi tämän ihan itse halusin taas tehdä.

Olen aivan alkutaipaleella ja jokainen voitettu houkutus tekee minusta taas vahvemman seuraavan houkutuksen edessä... "Nyt voimia Nainen!"

Edessä on selvästi haasteinen viikonloppu ja aion nyt selättää tämän himon lähtemällä koiran kanssa kävelylle... Jos sitten ei enää tekisi mieli :)


Strenght!

-Ayse 

11 kommenttia:

 1. NYT voimia nainen!!!!! Lopeta ennenkuin aloitat :)
  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SuperdieettiKatja <3 Kyllä nää fiilikset tästä helpottuu ajan kanssa :) Alku on aina vaikea ja koska en tähän kellolyömään asti ole lakua kiskalta hakenut niin voittajaksi tänään selvisin. Huomenna onneksi aamulla ja illalla treeniä niin ei pääse houkutukset yllättämään :)

   -Ayse

   Poista
 2. Mieti sitä tunnetta kun oot päässy himojen yli ja mikä fiilis kun et sortunu ;) tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Embbe! Ayse 1 - Houkutus 0
   Kiitos tsempeistä!

   Poista
 3. Tsemppiä!
  Pysy vahvana nainen =)! Sun saavutukset jo tähän asti todistaa, että susta on siihen ;)
  http://uusiparempielama.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moicca Jenni! Kyllä tämä tällä kertaa selätettiin onneksi tällä. Helpottavaa kirjoittaa fiiliksistä ja saada vielä teiltä tsempausta myös :) Kiitos!!!! :)

   -Ayse

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina lehtiluoma :)
   Sama taisto jatkui tänäänkin... päivä kerrallaan :)
   -Ayse

   Poista
 5. Laku kyllä olis hyvää. Mutta lakua syömällä (ne Pandan sekoituspussit) päädyin tuhtiin kuntoon joten en voi suositella:D

  En tiedä miten protskupatukat sopii sinun diettiin, mutta löysin So-Lo Carbin (aikas paljon hiilareita mutta sokereita ei kumminkaan, polyoleja pääasiassa, pierettää herkempää;)) sitruuna-inkivääri-suklaa -patukan. Se oli hyvä ja vei harkkuhimon mennessään:)

  Tsemppiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna tsempistä... tänäänKIN on ollut ihan hirveät lakuhimot, mutta taas yksi pv voitettuna. Ei tämä voi ikuisuutta kastää. Alkukankeutta :)
   Protskupatukat ei kuulu dieettiin nyt, mutta aiemmin käytin juurikin noita so low carb mustaherukka patukoita herkkuna :) nams
   ... voihan Panda!
   -Ayse

   Poista
 6. Juu, pysyt kovana vaan! Kyllä se houkutus menee siitä ohi. =)

  VastaaPoista