sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Levoton kroppa

 Törmäsin tällä viikolla itselleni uuteen ilmiöön. Levoton kroppa.

Alkuviikosta sain jo treeni-intoa takaisin ja salilla oli taas kiva treenata. Yöt eivät kuitenkaan sujuneet, vaan heräsin jo parin tunnin yöunien jälkeen niin etten yksinkertaisesti voinut maata sängyssä paikoillani. Teki mieli lähteä treenaamaan. Niinpä kävelin pimeässä asunnossa hetken aina ympäri ja menin nukkumaan, kunnes heräsin uudestaan ja sama toistui. Kaikki lihakset oli muutoinkin kipeänä kolmen peräkkäisen päivän koko kropan treenistä. Kävin siis toisinsanoen aivan totaali ylikierroksilla ja ainut tapa hoitaa tilanne oli laittaa treenikassi naulaan ja pitää pieni, kolmen päivän tauko.

Ensimmäisenä päivänä kävin salilla polkemassa kuntopyörää tunnin kevyehköllä tasaisella vastuksella. Toisena päivänä menin töiden jälkeen salille, puin treenivaatteet ja juttelin salin henkilökunnan kanssa reilun tunnin ja lähdin kotiin :D hahahaha... Eilen en tehnyt muuta kuin töitä... paljon töitä!

No oli se perjantainen sentään ihan sovittu juttu, sillä... töitä pukkaa lisää.
Ihana Laura Pukkila , joka työskentelee Helsinki Sports Clubilla on 21-vuotias Helsinkiläinen bodyfitnessmimmi, joka osallistuu ensimmäisiin kisoihinsa nyt huhtikuussa. Laura treenaa kevään Fitness Classiceihin, Body Fitness Junior-sarjaan ja haluaa, että laitan hänen hiuksensa ja meikin kyseiseen kisaan. Olin heti mukana! Tämä tyttö on mielestäni varma voittaja! Itse olen fiilistelemässä ja kannustamassa tuttuja kisoissa molempina päivinä. Wuhuu! Tulee niiiin mahtavaa! <3

Lauran blogia pääsee lukemaan klikkaamalla hänen nimeään jutussa.

Kolme päivää siis meni ja tänään pääsin taas salille yhden oikein hyvin nukutun yön jälkeen. En tosin tiedä sainko nukuttua 13h työpäivän takia vai parin päivän levon takia, mutta oikein odotin että pääsen jalkojen pariin.

Jennifer Lopez pyllyä hakemassa...

Tänään siis tunnin intervalli pyöräily (tässä vaiheessa jo reisissä ihana polte), sj. mavet 15/60 15/60 8/70 8/70 , superina 3 x yhden jalan kyykky 10 kpl vuorojaloin ja sumokyykky 24kg kahvakuulalla, sarjan välissä 2-3 min palautus.
Lopuksi vielä pikku herätys selälle ja superina kulmasoutu kp penkillä 3 x 10/15 molemmat puolet + vipunosto sivulle kp 10/5

Välissä tietty käytiin täyttämässä pulloa ja aina kerkee yhden tai pari posea vetää väliin ;)


Huomenna luvassa UUUUUuutisia ;)

Nyt lepoa ja toivottavasti koko yön verran!

- Ayse

2 kommenttia:

 1. Hei kuulostaa tosi kiinnostavalta tuo sun treeni! Taidan testata jahka lentsu helpottaa;) Mavessa ongelmana mulla on se, että käsissä loppuu pito ennen kuin takareisissä ja persuuksissa potku...Harjoitusta, harjoitusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna!
   Itse käytän noilla painoilla jo remmejä ja selkää tukemaan painonnostovyötä. Hankkimalla kunnon varusteet salille saa ihan uusia juttuja treeneihin ;)
   Useammalta salilta löytyy remmit ja vöitä, joita voi käyttää.

   - Ayse

   Poista