maanantai 10. helmikuuta 2014

SuperdieettiAyse... yx kax, yx kax, kuuluuko?

Moikka, minä täällä... Ayse Altug, Ilta-sanomissa Lifestylepuolella blogia kirjoittanut superdieettaaja, Jutta ja puolen vuoden superdieetit ohjelmassa laihduttanut entinen sadan kilon keijukainen ja superdieettiayse Instagramissa  ...
Kaikkea tätäkin, mutta ensisijaisesti olen tietysti kahden ihanan tytön äiti ja kampaaja yrittäjä... siis ihan tavallinen tallaaja. Olen Nainen, joka haluaa tavoitella tosissaan kaunista vartaloa ja on valmis tekemään töitä sen eteen.

Viime sunnuntaina julkaisin haikein mielin Ilta-Sanomissa viimeisen blogikirjoitukseni. Onneksi kaikesta päättyvästä alkaa aina uusi kausi ja niin tässäkin tapauksessa.

Superdieetti on toistaiseksi ohi, mutta jo tämän tulevan kevään aikana aloitan uuden superdieetin ja treenikauden Fitfarmin Mikko Korpeinen valmentajanani ja Personal Trainer Mikko Leppäsen ohjaistuksella. Tämä tyttö saa treenata itselleen kauniit, erottuvat lihakset! Buyaaah!
Ajatuksena on kirjoitella ylös treenejä (myös kuvina), reseptejä ruokavaliosta ja kuulumisia Superdieetin jälkeisestä elämästä ja uuden superdieetin alkaessa sen kulusta.
Ennen kaikkea tämä on myös sitä omaa treenitsemppiä.
Sitä ennen treenailen kuitenkin ahkerasti ystäväni Eerikan kanssa, joka työskentelee Helsinki Sport Clublla Helsingin Herttoniemessä.
Se mihin pisteeseen tähtään vartaloni kanssa ei ole vieläkään avautunut, mutta töitä tehdään kunnes olen tyytyväinen. Enää ei ole niitä vääristäviä laseja silmillä, joten menneeseen ei ole paluuta.
Ajattelen, että sellainen vartalo, joka on lähes Bodyfitness kisakunnossa on se mihin mennään... Kisakuntoon... ehkä? ;)

Tästä lähdetään ;)


Tärkeintä on kuitenkin se, että syksyllä olisin fyysisesti siinä kunnossa, jotta voisin omasta mielestäni olla  valmis itse opiskelemaan Personal Traineriksi. Mielestäni PTn tulee olla niin hyvässä fyysisessä kunnossa, jotta asiakas ei joudu kyseenalaistamaan hänen kykyä itse toimia ohjeistamissaan tilanteissa... täydellisesti.

Paljon on siis tulossa tämän vuoden puolella ja on mahtavaa jos seuraat mukana ja kerrot omistakin treenifiiliksistä tai jos vaikka kokeilit jotakin reseptiä, niin mitä tykkäsit :)  Tsempataan yhdessä!

Tällä viikolla pääsen Mikko L.n kanssa treenailemaan ja pitänee ottaa vähän käsitreenistä kuvia ;) Treeniuutisia siis tulossa

- Ayse


11 kommenttia:

 1. Heippa Ayse ja onnea mahtavasta tuloksesta jonka saavutit :-)

  Itsekkin treenaan Fitfarmin palveluksessa ja olen ollut tyytyväinen. Tulokset ei ihan yllä samaan, mutta perässä tullaan. Leppäsen Mikon kanssa en ole treenannut, ehkäpä kokeilen joskus millainen tyyli hänellä on :-)

  Jäänpä odottamaan reseptejäsi, ehkä kokeilenkin jotain jos sopii ruokavaliooni ;-)

  Tsemppiä treeneihisi, lihasten hankinta on hidasta touhua. Olen huomannut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Aikku!

   Kiitos paljon :D Asenne kysymys ;)
   Itse olen myöskin (tietenkin) erittäin tyytyväinen fitfarmin palveluihin. Mikon treenit on kovia, mutta tosi hyvällä ja rennolla fiiliksellä kuitenkin. Antaa paljon palautetta (super hyvä juttu ainakin omalla kohdalla).

   Toivotaan että maistuu kun ensimmäisen reseptin julkaisen :)

   Samoin sinne kunnon treenejä!
   Hidasta ja tuskaista... eikä oikeastaan yhtään sopivaa tälläiselle kaikki heti tyypille, mutta opettavaista ;)

   - Ayse

   Poista
 2. Moi,
  Tulinpas tsemppailemaan ja seuraamaan kuulumisia :)
  Ilta-sanomien blogiin jätin kommentteja nimellä laikku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Moi pikku myy .... ei kun laikku ;)

   Kiva että löysit tiesi tänne ja kävit moikkaamassa :D

   Tervetuloa!

   - Ayse

   Poista
 3. Kiva, kun jatkoit bloggaamista :-) Mä olen myös Mikon valmennuksessa, ollut jo melkein 1,5 vuotta, kovasti koukkuun jäänyt :-)

  Treeni-iloa vaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Satu! Mikon treenit on kyllä ollut eniten myös mun mieleen salin puolella. Jos kaipaa taas vaihtelun vuoksi toiminnallisempaa treeniä niin sitten on täällä Helsingissä oikea valinta Jouni Puhakka. Oletko kokeillut?
   Kiva, että olet lukemassa :)

   - Ayse

   Poista
  2. En oo kokeillut Jounia. Asun Tampereella ja treenaillut täällä melkein kerta viikkoon pt:n kansa, lähinnä Harrin, mutta myös Mikon, Teron ja Killen kanssa. Sitten Annan kanssa on nyt talvella ollut toiminnallisia yhteistreenejä ulkona. Kaikilla on vähän oma tyylinsä, joten kiva treenata välillä eri tyyppien kanssa :-)

   Poista
  3. Se on kyllä totta, jokainen tyylillään ja hyviä treenejä kaikilla :)
   Helsingissä omat suosikit ovat Mikko Leppänen ja Jouni Puhakka

   Poista
 4. Saat minusta vakiolukijan! Ihana käydä kurkkaamassa "vertaistukea" täällä sinun blogissa ja lukea juuri noista jutuista joita itsekin päivittäin päässään pyörittelee. Tulen kaukana perässä mutta päättäväisesti kuitenkin;)

  Lihasten hankinta on tosiaan hidasta touhua tietyn vaiheen jälkeen mutta ah niin palkitsevaa. Itsensä ylittämällä saa sellaisen voittajafiiliksen että oksat pois:)

  Syön suhteellisen normaalia joskin proteiinipitoisempaa ruokaa ja sokeria ei sellaisenaan tai jalosteiden muodossa lautasella juuri näy. Rasvaakin vain kohtuudella. On kiva nähdä myös noita ruokavinkkejä, ettei ala maistumaan ihan puulta tuo polttoaine;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä hyvä! ;D
   Yksi iso osa tässä onkin tämä vertaistuki ja hienoa, että lähtee käyntiin näin :)
   Ruokavalio on tosi tärkeä osa ja usein hirmu yksipuolinen. Itse aion tuoda erilaisia makuja ja kotiruokareseptejä, joita koko perhe voi syödä. annoskokoihin en puutu, koska ne ovat aina yksilöllisiä :)

   - Ayse

   Poista