perjantai 19. kesäkuuta 2015

Time To Say Goodbye...

Pitkän harkinan jälkeen olen päättänyt, että kaikella on aikansa. Mun on aika sanoa näkemiin monellakin tavalla... Yksi niistä on tämän blogin kirjoittaminen.




Viimeisen reilun puolen vuoden aikana on sattunut ja tapahtunut paljon negatiivista elämässäni, eikä kaikkeen enää riitä mielenkiinto tai jaksaminenkaan. Haluan nyt keskittyä unelmiini, ystäviini, itseeni ja lasteni hyvinvointiin.

Tästä blogista kun alkoi tulla vain paineita kirjoituksista (tai niiden puuttumisesta) ja paikka purkaa pahaaoloa. Tarkoitus kuitenkin alkuperäisesti oli täysin toinen... 
Aloin saamaan jo inhon väreitä rinnastusksesta johonkin tiettyyn muottiin ja/tai henkilöön... että olisin ihan samanlainen kun joku muu henkilö??? Vaan kun en ole, enkä halua olla! 
Mistään en halua ottaa nyt stressiä. Se mitä tulee on tullakseen. Vuosi sitten ja monia vuosia ennenkin, olin lähes aina nauravainen pirteä, itseluottavainen mimmi ja nykyään tuntuu vain, että lähes aina hymy on ollut vähintään puoliksi väkinäistä, kun negatiiviset jutut pyörivät aina taustalla mielessä... Perus kusetettu fiilis! (sorry)
En halua enää tuntea niin. Karsitaan siis elämä taas raakileeksi ja aletaan alusta. Puhtaalta pöydältä.


Se on moro! Pus pus <3

Jatkan edelleen joltakin osin Instagramissa ja Facebookissa, jossa päivitys on nopeaa ja nykytilanteeseni parempi vaihtoehto.
Edessä on toivottavasti paljon uusia mahdollisuuksia ja toivottavasti myös aurinkoinen, treenin täyteinen kesä. Positiivisin mielin etiäpäin!

Superisti kiitosta teille, kun olette jaksaneet käydä lukemassa juttujani :) ja tsemppailemassa vastauksillanne. Olen kiitollinen <3
Oikein ihanaa Juhannusta ja kesää kaikille...


- Ayse







3 kommenttia:

  1. Kaikkea hyvää jatkoon! Vaikeudet on tehty voitettaviksi, mutta joskus saa myös olla heikko:)

    VastaaPoista