perjantai 18. huhtikuuta 2014

Uuteen nousuun

Nyt kulkee! Ihan mahtavaa fiilis ja halusinkin kertoa siitä heti just sulle! Tää likka on lähtenyt juuri uuteen nousuun. Booyaah!


Fiilis on ollut mitä mainioin, treenit ja ruoka kulkenut hyvin, vaikka salilla meneekin uuden ohjelman kanssa aika pitkä aika. Valmentajan terkut oli että "hopi hopi, reippaampi tahti vaan :D "

Hierojalla kävin aukasemassa selkää ja nautin ihan jokaisesta kivusta koko 1,5 h. Siinä taisi olla samassa huoneessa jonkin asteinen sadisti ja masokisti hahahaha :D Kiitos Jonnalle Forever Herttoniemeen, niin pienellä typyllä on kyllä ihmeelliset voimat ja taidot! Suosittelen!

Kiitos teille ihanille, kun tsemppasitte viime kirjotuksen jälkeen, sillä oli oikeasti iso merkitys. Se tuntui todella tärkeältä, että yhdessähän tässä tehdään. "Vuoroin vieraissa" tai jotenkin niin :D Kiitos! :)

Jalat kuin Empire State Building...

 Tällä viikolla olen tehnyt jo olkapää-rinta-ojentaja-vatsa, takareidet-pakara, selkä-hauis-vatsa treenit ja sunnuntaina olisi vielä etureidet-pohkeet vuorossa. Lenkit on olleet vähän vähissä, mutta ihan sopivasti tähän viikkoon vielä kerkee kun on vasta perjantai.

Kaurapuuroa ja marjoja <3

Ruokapuolella parasta on ollut ehdottomasti aamupuuro ja illallinen, jolla ruokaa on hyvä määrä mätettäväksi njom njom njom... Seuraavassa kirjoituksessa voisinkin jakaa jonkun hyvän ruokavinkin ;)

Omia ruokamääriä en tule julkaisemaan, mutta hyviä vinkkejä varmasti niistä on saatavilla... ainakin maku vaihtoehtoja :) Ensi kerralla esim. luvassa tätä herkkua; Mansikka-valkosuklaa proteiinilettuja

Protskulettu ja marjoja, super herkullista!









Super ihanaa Pääsiäistä kaikille! Nautitaan yhdessä auringosta, ulkoilmasta ja liikunnasta.

Let's Feel Like Supergirl! :))

-Ayse

11 kommenttia:

  1. Ton prodeletun ohjeen haluaisin :) Olen yrittänyt monena iltana tehdä ja kompastunut joka kerta. Ehkä syynä se, että hienonnan marjat mukaan ja sitten se ei vaan pysy kasassa jotta pystyis kääntää.

    Hienoa, että taas kulkee. Mullakin taas motivaatio hipoo taivaita, ainakin melkein :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moicca Aikku!

      Juu laitan ohjetta pian! :) Luulen että juurikin tuo marjojen lisääminen taikinaan on se sun kompastuskivi... Kokeile myös mun jakamalla ohjeella sitten ja kerro onnistuuko ;)
      Motivaatio on päivän sana Ugh! :D
      Ihanaa aurinkoista päivää sulle!
      -Ayse

      Poista
  2. Näyttää hyvältä ja kuulostaa mahtavalta! Ihanaa että vire löytyi! No protskuohjeet kiinnostaa ja etenkin se että käytetäänkö perusprotskujauhetta vai niitä leivontaan erityisesti soveltuvia. Onko sillä mitään väliä?:)

    Mulla on aikalailla samanlainen treenijako, mutta en käsitä miten onnistun möhlimään rinta-olkapäivän aina niin että teen ojentajien sijaan hauikset!? Tänään viimeksi....Pitäis ottaa ohjelma mukaan etikä koettaa siinä intopinkeänä ajatella järjellä;) Tänään muuten laitoin ekan edistyskuvan omaan blogiini, tuntui omituiselta mutta jatkossa aion ladata säännöllisesti että pysyy akka kurissa ja nuhteessa...:)

    Hyvää pääsiäistä!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sanna! :D Pumppaa pumppa sitä ojentajaa ;) Hymyssä suin mietin sua salilla pumppaamassa hauista ja tajuavan että pitikin tehdä ojentajaa :D Itse kannan aina ohjelmaa kiltisti mukana ja hölmönä tarkistelen sitä koko ajan :D Sivustakatsojalla varmasti hauskaa huomatessa mikä kana-aivo muistini kanssa olen heheh..
      Prodelettuihin on monenlaisia ohjeita, voi tehdä normi proteiinijauheeseenkin :) itse tykkään käyttää FAST Puddingia
      Hyvää Pääsiäistä myös sinne teille! :))
      -Ayse

      Poista
  3. Ihanaa että treeni kulkee nyt hyvin :)
    Nam, tuo prodelettu kuulostaa herkulliselta :p

    Itsehän eilen käppäilin about 6km lenkin, ja kyllä oli ihan huikee fiilis. Tänään ehkä uudelleen jos tässä pystyy, on meinaa lonkat aika ärhäkät nyt. Muutenkin limapussit niistä jatkuvasti tulehtuneet tämän reuman takia. Pitää silti yrittää, oli niin kiva toi eilinen lenkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta pikku myy :))

      Noi letutu in ihan super ihania herkkuja niiden hunojen herkkujen tilalle ;) Kannattaa kokeilla! ;) Laitan ohjetta ihan lähipäivinä

      Voi sun kanssa! Toivottavasti pääset reippailemaan tänäänkin, sillä tuolla ona aivan super ihana ilma.
      Noi reumavaivat ei varmasti ole mitenkään helppo juttu. Onneksi sait tuon 6km lenkin läpi (Y) You go girl! :) Tsemppiä ihan superisti!
      -Ayse

      Poista
    2. "Huomenta" :D hahahaha en tiedä mistä tuo tuli!!?? Olenhan herännyt jo n. 6 h sitten, mutta tässä sohvalla otan lepoa niin olen ilmeisesti juuri herännyt :D
      -Ayse

      Poista
  4. Tosi hyvä juttu, että oikee ja huikee fiilis ovat taas palanneet!

    Näitä vaihtelevia fiiliksia tuntuu olevan meillä jokaisella, joskus kulkee, joskus ei.. Mutta joku viisashan se sanoi, että jos kaatuaa, tärkeintä on nousta ylös ja jatkaa... :)

    Tsemii huikeesti!

    -Tintti

    VastaaPoista
  5. http://superdieettikatja.blogspot.fi/2014/04/11-kyssaria-11-vastausta-11-haastetta.html

    Sinut on haastettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jjjjaaahaass... Pitää käydä katsomassa :D

      -Ayse

      Poista