tiistai 1. huhtikuuta 2014

Valmentajan tapaaminen

Perjantai 28.3.2014 Tampere

Valmentajan tapaaminen

Käääk!!! Jännitti ihan mielettömästi nähdä  taas pitkästä aikaa valmentajani Mikko Korpeinen.
Pelkäsin, että hän katsoo hieman pettyneesti 4ssä kuukaudessa tapahtunutta pullahtamista, jonka oma-aikainen "ruokavalio" ja herkuttelu on tuonut mukanaan.
Harvoin jännitän ihmisten tapaamista, varsinkaan pienen kauhun vallassa, mutta Mikon mielipiteellä on suuri merkitys. Tämä viimeinen 4 kk on muuttanut yhdessä tehtyä vartaloa kuitenkin aika paljon ja olisi kamalaa nähdä pettymystä Mikon kasvoilta.


Mikko Korpeinen
Tavattuamme sain onneksi huokaista helpotuksesta, sillä ihan tyytyväisen oloinen herra oli vastassa.
Alkukeskustelussa kävimme läpi tulevan ruokavalioni ja tavoitteet, joka siis on haluamani BodyFitness vartalo... lihasta tähän runkoon kiitos :)

Seuraavaksi menimme WFC treenailemaan selkää, josta olin enemmän kuin iloinen, sillä Mikon jalkatreenit on aika tappotreeniä ja juna-asemalle olisi vielä käveltävä ihan itse :D


Seuraavaksi muutamia kuvia päivän treenistä, joissa Mikko sai hyvin puuttua tekniikoihin :D
Juuri tämän takia suosittelen Personal Treineria kaikille! Saatat käydä salilla ja huomaamattasi luisua huonompiin tekniikoihin. Hyvä PT korjaa erheesi ja saat liikkeet juuri sinne mihin pitääkin. Itse olen treenaillut Fitfarmin Personal Trainereiden kanssa aina yhtä tyytyväisenä

Maastaveto oli päivän puhtain suoritus... melkein täydellistä :D


 Salitreeniä on tulossa kaiketi 4 krt vkossa + 2 aerobista... selvinee kunhan tuon ohjelman saan kätösiini . Palaamme siis siihen myöhemmin.

Ensi viikolla pääsen taas tutun Mikko Leppäsen ohjaukseen Motivus Centeriin, jolloin pitäisi käydä uutta ohjelmaa läpi. Vielä kun löytäisi hyvän urheiluhierojan jonka luona käydä avaamassa kroppaa niin aivan mahtavaa :) Suosituksia Helsingistä?

Lopuksi vielä Super kiitokset Jarnalle, joka kävi näpsimässä näitä salikuvia mun valmentajatapaamisesta.

SuperdieettiAyse & SuperdieettiJarna


Jarnalle kuuluu oikein hyvää ja treeni jatkuu hänenkin elämässä hyvissä määrin. Kisa-ajatukset tältä vuodelta on tällähetkellä ymmärtääkseni tauolla, mutta välillä pitääkin ottaa muita asioita arkeen ja keskittyä olennaiseen. Elämään! <3  Isosti terkkuja kaikille Jarnalta! <3

Näihin miljuunaan kuvaan ja hyviin fiiliksiin toivottelen ihan superisti treeni-iloa just sulle! :)
-Ayse


2 kommenttia:

 1. Voi vitsit. Elän ihan mukana sun jutuissa, oot niin symppis! Tsemppiä paaaljon tulevaan treeniin ja diettiin! Varmasti saat hienot tulokset aikaan kun oot niin asenne-nainen!! Me alotetaan Fitfarmin Lite kaverin kanssa ja en malta odottaa!! jippikayjee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit Veera ihanaa kun olet lukemassa mun höpinöitä!!! :D
   Ilo kirjoitella jos tietää voivansa motivoida muita samalla kun itsekin nautiskelee/riutuu (päivästä riippuen) näissä dieetti ja treeni asioissa :)
   Tsemppiä teille Liteen!
   Strenght girls!
   -Ayse

   Poista