keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Hiljaiseloa...

Moikka! :)

Nyt on kolmatta viikkoa ollut hiljaiseloa blogissa ja te muutamat ihanuudet olette jo kyselleet missä blogikirjoitukset viipyvät :) <3 ... Selvittelen hieman tätä hiljaisuutta tässä.

chillailua mökkilaiturilla :)
Arki on aikalailla jotenkin pysähtynyt ja huomioni on kiinnittynyt koko ajan johonkin toisaalle. Tein muutoksen tietoisesti järjestettyyn elämääni, jossa oli tilaa aikalailla vain lapsille, työlle ja treenille. Nyt annoin itselleni pienen luvan nauttia elämästä syvemmin, joka sitten "riistäytyikin" käsistä ja nyt tuntuu ettei tämä pieni muutos välttämättä olekaan niin pieni.


Ajantaju on aivan kadonnut! Hyvä vai huono... en tiedä, mutta toivon toki parasta, sillä pari viikkoa on ollut aikas kivaa aikaa :D mutta tosiasia on, että joku korjausliike pitää tehdä tähän hommaan ja alkaa keskittyä enemmän niihin perusjuttuihin elämässä, eikä vain lomailla pää pilvissä.


Treeni kyllä kulkee edelleen hyvin ja salilla olen käynyt vähintään sen 4 kertaa viikkoon. Pieni ongelma on, että lihaskalvojen jäykkyys alkaa olla jo aikamoinen vaiva jaloissa. Pitäisi hälyyttää hierojani Jonna Huotari apuun... kun vaan saisi jotenkin aikaiseksi... :D
En oikein saa otetta nyt niistä perusasioista joihin ennen keskityin 100% ,dieettikin tuntuu vähän pakkopullalta... tai rehellisesti aika paljonkin!!!! 
25.5.2014  aamukunto


Dieetti junnaa lähes paikoillaan, vaikka tulosta kai kuitenkin on tullut, sillä moni asiakas Tilassa sanoo taas, että olenko laihtunut lisää? Paino ei juurikaan liiku, mutta ilmeisesti menen kasaan, sillä vanha juoksutakkinikin roikkuu päälläni :D Uutta tilatessa, ei tullut mieleeni, että se saattaisi olla niin tiukka kuin se sitten oli. Olat ja selkä ei yksinkertatisesti istunut siiihen ollenkaan, joten takki on nyt menossa eteenpäin ja tämä tyttö ostaa seuraavan juoksutakin kaupasta sovittamalla.
Niiiin... olen siis käynyt kovasti lenkillä, kun treenailin toukokuun lopulla järjestettyyn Naisten Kymppi-tapahtumaan. Intenssiivisesti aloitin lenkkeilyn jopa viikko ennen tapahtumaa :D  Ensimmäistä kertaa osallistuin ja hölkkäilin sen hyvällä mielellä ja ylpeäana, että maaliin pääsin. Ensi vuonna varmasti uudestaan, nyt sitten vähän enempi harjoitusta vain ;)
Tämä ensimmäinen meni siis kevyellä hölkällä 1h 40min


Kuntoilua on siis ollut reippaasti, mutta ajatukset jossain ihan muualla ja se on hieman syönyt tätä blogin kirjoittelua... Pyydän anteeksi <3 ei toistu näin pitkäksi aikaa :)

Nyt salille ja töihin ja palaan taas pian kirjoittelemaan... Muksaa torstai-päivää pus pus!

- Ayse8 kommenttia:

 1. Vautsi, olet mennyt kyllä aika paljonkin kasaan! Jotenkin jymähdin ihailemaan vatsaasi. Sun maha on nyt sellainen kaunis, näkyy vähän paloja läpi, mutta silti sellainen naisellinen. Sulla näyttäis nyt olevan just täydellinen kroppa mun silmään. Ei liian överiksi treenattu :) Mahtavaa työtä! Jospa tästä itsekin saisi vähän buustia ja arjen taas rullaamaan liikunnan ympärille. Kuukauden totaalitauon jälkeen salille lähteminen tuntuu aina melkoiselta taistelulta, vaikka fiilis salin jälkeen onkin huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hahah no tuo vatsa on täällä vain aamuisin :D Muutoin kyllä päivän mittaan turpoaa "palat" näkyvistä vielä, mutta onhan se ihan kiva edes välillä nähdä ne.
   Tsemppiä sulle nyt siihen aloitukseen. Muistat vaan, että se on se vaikein vaihe että treenistä tulee taas osa arkea ja sitten loput onkin vain nautintoa :)
   Treeni-iloa Sanph!

   -Ayse

   Poista
 2. Mua häkellyttää sun säteily. Kun livenä törmättiin, niin huomasin miten jotenkin hehkut. Tietty ulkomuoto on tärkeä, mutta se psykofyysinen kokonaisuus on kai se syvin juttu, ja sieltä se kauneuskin lopulta puskee läpi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla :) Sisäinen säteily on puhdasta onnea :) <3
   Halusin olla onnellinen ja nyt kun olen, niin se se varmaankin sieltä paistaa. Kiva kuulla, että hyvä olo näkyy :)
   -Ayse

   Poista
 3. No niin :D tulihan sieltä sitä tekstiä, kun vähän hoputti :D Ja mukavaa lukea, että olet saanut elämääsi jotain muutakin kuin kodin, työn ja treenin :)
  Näytät tosi hyvältä, toki niin kuin edellisessä kommentissa luki, niin livenä sinusta hehkuu...jotain, mitä ei saa dieetillä eikä treenaamalla :)
  Oma elämä pyörii aika 100 %:sti työn, kodin oman treenaamisen ja tyttären 8 täyttää syksyllä 18 v ) kisavalmennuksen ympärillä. Fitfarmilainen hänkin, aloitti tänä keväänä kisavalmennuksen :)
  Lämmintä kesää ja tiukkoja treenejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos hoputtamisesta Leena Lasila!
   Oli jotenkin vaikea taas aloittaa, mutta eiköhän tämä taas tästä, ugh!
   Missä ihmeessä te olette mua nähneet?!? :D :D :D Tulkaahan moikkaamaan kun satutaan samaan paikkaan seuraavan kerran.
   Kuten tuossa edelliseen kirjoitin niin uskoisin, että ihan vain tätä onnen tunnetta säteilen, jota olen vuoden aikana elämääni saanut/järjestänyt.
   Nyt tuntuu, että asiat loksahtelee paikoilleen odottamatta ja se tuntuu kyllä kivalta... vaikka olinkin päätänyt jotain ihan muuta :D
   Tsemppiä sinulle ja tyttärellesi treeneihin!
   Ihanaa onnen täyteistä kesää meille kaikille!
   -Ayse

   Poista
  2. ps. järjestäthän aikaa myös itsellesi... se on tooooodella tärkeää :) <3

   Poista
 4. :D odotellaan tässä 2 viikon Turkin matkaa miehen kanssa kahdestaan heinäkuussa <3, tekee treenitauko hyvää, kun tuntuu , että sitä on vaikeaa pitää täällä kotioloissa :D:D:D ja kulttuuritalolla huhtikuussa törmäiltiin ja varmaan syksyn kisoissa seuraavan kerran :D
  Mukavaa seurata treenaavan äidin blogia!
  Ja se lakuhimo riivaa täälläkin ajoittain ;)

  VastaaPoista