perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus ja ensimmäinen posetreeni

Juhannusaatto 2014 ja mulla on taas vähän erilainen Juhannus kuin ennen... Sataa vettä, mutta on aika lähteä salille treenailee selkää.

Vettä sataa ja aurinko paistaa... :)
Ei haittaa vesisade tai Juhannusaatto yhtään, sillä oma valintahan tämä on :) Treenaan, koska rakastan sitä tunnetta ja vartaloani, joka kokee muutosta... hitaasti, mutta varmasti  <3


Tästä kulmasta on varmasti hyvä ottaa selfie ;) :D

Kävin Herttoniemen Foreverillä kaverini Liisa Kumpulaisen kanssa treenailemassa. Samalla käytiin läpi erilaisia poseerauksia. Mullehan ne on ihan uus juttu, vaikka aina peilin edessä haenkin asentoja :D


Hirmuisesti petrattavaa...
Täytyy sanoa, että poseeraaminen on tosi rankkaa, kun kroppassa pitää olla koko ajan hallittuna jokainen lihasryhmä ja muistaa vielä hymyilläkin. Näyttää siis paljon helpommalta kuin onkaan! No se millaisia kuvia sitten saatiin, näkyy tässä, mutta omasta mielestäni peilikuva oli taas paljon armollisempi hahahah...


Liisa on menossa syksyn kisoihin Bodyfitness sarjaan ja kuten kunnosta näkyy, niin hyvässä vaiheessahan typy menee. Pääsen myös Liisan hiuksia laittelemaan sitten kisoihin, joten syyskuussa reissaillaan sitten ainakin Jyväskylään yhdessä :) Kisahiuksia ja / tai meikkiä teen samoihin lokakuun kisoihin Laura Pukkilalle, Liisa Kumpulaiselle ja Mari Kirppu Järvelälle, tulee siis työntäyteiset kisamatkat mullekin ;)


13.3.2014


Tässä omaa kehittymistä selän leveydessä. Uusissa kuvissa näyttää ihan hyvältä, vaikka rasvaa onkin sen verran pinnassa, ettei lihaserottuvuus ole kovinkaan hyvä. Siitä en stressaa yhtään, sillä ne kyllä lähtee sitten ennen omia tulevia kisojani (2016).

20.6.2014


 
Juhannus... silloinhan tehdään Juhannustaikoja :D tai juostaan alasti pellon ympäri (?)
Itse nappaan lähipuistosta 7 kukkaa ja laitan uskollisesti ne tyynyni alle :) <3 Ehkäpä ensi yönä näen ihanaa unta tulevasta siipasta (hih)

7 eri kukkaa :)

Valmiina Juhannustaikoihin
 Nyt on aika toivottaa teille oikein ihanaa ja rentouttavaa Juhannusta 2014 ja rentoutua itsekin Juhannuksen viettoon :) <3Tää on hyvä!

Palataan! Pus pus!
- Ayse

3 kommenttia:

 1. Huomenta! Aivan huikealta näyttää tuo sinun selkä!!! Samaan malliin meidänkin juhannusaatto sujui, salilla saivat kyytiä etureidet ja pakarat:D illalla lankesin jäätelöön :( , tyttö kuitenkin tiukkana herkutteli protskupuddingilla :D
  Ja kisavuosi sinun kohdalla sitten 2006, aivan mahtavaa!!
  Nyt aamukahvi ja sitten aamulenkille koirulin kanssa! Aurinko paistaa ja loma lähenee!
  Muksaa juhannuksenjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Leena :) Huikea on vielä kaukana hahahha... Itsekriittisenä mietin että kehtaako kuvaa edes laittaa esille :D Näin sitä huomaa taas miten joku muu katsoo kuvaa.
   Aattona oli hieno treenata kun salilla ei ollut mitään ruuhkaa.
   Lankesit?! Pöh! Eiköhän nyt keskikesän juhlan kunniaksi saa vähän jätskiä syödä... Itse nautiskelin vähän punaviiniä ja muita herkkuja :)
   Tyttären nyt ymmärtää, kun on tärkeä tapahtuma niin piankin edessä (Y)
   Juu tuo mun kisavuosi on 2016 ja näillä näkymin heti keväälle tähdätään. Vielä on aikaa kasvatella lihaa ja miettiä mihin talliin sitä sitten päätyy kilpailemaan :)
   Me käytiin nuoremman typyn kanssa tänään kanssa lenkillä ja saatiin hetki nauttia auringostakin, vaikka tuuli täällä on aina hirveä :D Juhannuksen jatkoa myös teille!

   Poista
 2. Kyllä vaan todella hyvältä näyttää, kun vertaa maaliskuussa otettua kuvaa, huomaa, että yläkroppatreeni mieluista sinulle :D
  minullakin aikamoinen ylipainotausta. Pahimmillaan olen painanut 124 kg, tällä hetkellä painoa 77 kg ja pituutta 174 cm. Elämä on aika jatkuvaa tasapainoilua, herkkusuu kun olen. Onneksi salitreeni vienyt mukanaan :D. Itsellä ei mitään kisahaaveita, ikää on jo liikaa, mutta vartaloa muokkaan oman hyvinvoinnin vuoksi.
  Taas kutsuu aamulenkki koirulin kanssa. Mukavaa sunnuntai päivää sinulle :)

  VastaaPoista