maanantai 20. lokakuuta 2014

Huhuu, minä täällä taas :)




Mop!

Hirmuisesti on taas aikaa mennyt viime kirjoituksesta ja ihanaa, että huutelette taas jutun perään. Saa potkia vauhtiin jatkossakin :D
Kiva näitä on kirjoitella, kun vaan malttaisi istua alas ja aloittaa.
Juttuahan taas nimittäin löytyy, vaikka kaikkea ei tietenkään saa tänne kerralla, mutta josko joitakin asioita pilkottais taas...

Jos heti alkuun palaisin vaikka edelliseen kirjoitukseen. Auttoi todella paljon kirjoittaa kaikki ylös ja vieläpä julkisesti. Tää blogi on selkeesti sellainen oma pieni "salainen" päiväkirja, jonne tulee rustattua textiä tunnepohjalta elämän iloista ja suruista, sekä kaikkea siltä väliltä.
Alkuperäinen ajatus kirjoitella vain treeneistä ja ruoasta on muokkautunut tälläiseksi sepusteluksi omasta elämästä... Niin siinä Instagramissakin alkaa selkeesti käydä ;D @superdieettiayse Onneksi tähän arkeen kuuluu kuitenkin myös ne treenit ja kuntoposetkin ;)

Palautetta ja tukea viime textiin tuli täällä ja läheisiltä suoraan <3
Hämmästyin kuitenkin miten moni tuttuni, asiakkaani tai ihan tuntemattomatkin tulivat viime kirjoituksen jälkeen tsemppaamaan ihan arjen tilanteissa. Kaunis kiitos teille! Olette ihania <3



Arjessa availen asioita nyt vähän tyylillä "yksi kerrallaan". Elämä pitää saada tasapainoon ennen kuin vaatii siltä suuria tekoja.

Tupakka on nyt historiaa, ei tee enää mieli :) Hyvä minä, ei yhtään horjahdusta!
Dieetti on päivästä riippuen ihan ok, kunhan nyt peruspohja olisi kunnossa ja jos pieni lipsu osuu päivälle niin en revi stressiä siitä vielä. (Pari Tallinnan reissua rikkaampana, hih ) Kisadieetti on sitten ehdoton!
Treeni kulkee ja olenkin hyvästä vinkista oppineena vähän vielä hionut päiviä niin ettei lihasryhmiä ole sidottu päivään, vaan numeroin ne ja pääasia on että kaikki tulee tehtyä. Eli jos nyt maanantaina tekee mieli tehdä selkää niin sitten sillä mennään!  Myös olat sai oman päivän ja jalat yhdistin omaan päivään. Treenipäiviä viikossa on 5-6.
Lapset ja parisuhde kulkevat käsikkäin ja niissä riittä kai aina hiomista :D Itseäni auttoi paljonkin pikku juttuhetki lasten isän kanssa.  Tänään lapset menee taas isälleen ja aion ottaa koko viikon rennosti, stressaamatta. Nautin aikuistenajasta taas viikoksi varastoon, jottei tarvitsisi joka su/ma pitää suhdepalaveria :D
Työ -asia on tällä hetkellä sama, mutta parhaani teen. Asiakkaiden rahavarastot vain nyt vähenevät ja ymmärrän kyllä, että niistä kauneus -ja ravintolajutuista karsitaan ensimmäisenä.  Entisestä 5-6 viikosta tulee helposti 7-8 viikkoa. Näin se vaan menee, joten nyt eletään sen mukaan :)

No viime texti on nyt siis läpikäyty ja kaikki on valtakunnassa siis ihan "Jees jees".

Nuoremmalla typyllä oli ne 7-vuotis synttärit ja tuli sitten niitä juhlittua kotosalla pienellä porukalla. Teemana oli ylläri ylläri pinkki :D
Tarjolla oli kaikkea ihanaa ja hyvää... Juu ja söin kyllä niitä. :P
Lapset muuten tykkäs tuosta muffini-jäätelölinnasta tosi paljon :) ja se oli helppo toteuttaa ;)





Jos yhtään vastapainoksi noille herkuille voi laittaa jotain niin tuli mun shoppailua Herttoniemen Foreverilta  kassillinen lisäravinteita :D
Ai ei auttanut?! hahahah


Näistä lisäravinteista sen verran, että yritin tuossa hetken aikaa sekoitella itse treenijuomani, mutta itse olen sitä mieltä, että helpommaksi (ja vähemmän purnukoita) tulee kun valitsee valmiita tuottaita. Ennen treeniä (tarvittaessa, fiiliksen mukaan) FAST Shock, treenin aikana FAST Intra ja treenin jälkeen FAST Whey +




Syys-lokakuun aikana olin Nordic Fitness Expo 2014 huoltamassa ja vastaamassa kisalookista ihan mahti mimmiä, Liisa Kumpulaista <3 Liisa oli ensimmäistä kertaa lavalla ja oli todella kiva taas fiilistellä mukana.


Ensin käytiin Jyväskylässä karsinnoissa yleiseen sarjaan ja nyt pari vkoa sitten myös Lahdessa Masters sarjan kisa. Huoltajana sain taas kokemusta lavan takana ja uskon, että se auttaa itseäni rentoutumaan sitten omassa kisatilanteessani kun lavaa edeltävä rumba on jo tuttua.



Jyväskylässä yövyin Sokos Hotel Paviljongissa, josta ei ole kuin palkkää hyvää sanottavaa (Y)


Aamu alkoi rentouttavalla kylvyllä, pakollisella hissiselfiellä ja sitten vasta siirryin Liisan huoneeseen laittamaan kampausta ja meikkiä kuntoon :D



Ennen lavalle menoa nuo kiharat siis vielä avattiin, jotta kestävät parhaiten aamun huoltopuuhat.
Vinx vinx! Jos juhlakampaus pitää tehdä jo aamulla ja haluaa illalla täydelliset kiharat, niin kiinnitä kiharat pinneillä nyyteiksi odottamaan oikeaa aikaa. Ennen juhlia siten availlaan "nyytit" varovasti auki sormilla läpi haroen  ;)



Liisa sijoittui  Lahden Nordic Fitness Expossa, Masters sarjan 2. sijalle.
ONNEA Liisalle hienosta suorituksesta tätäkin kautta :D



Kerkesin Lahdessa katsoa myös lauantain kehonrakennuskisat ja wow!  :D Ihan mielettömiä saavutuksia. Kaikki näytti lavalla niin mielettömän hyvältä !!! TYKKÄÄN!
Erityisesti super paljon ONNEA Mikko Leppäselle, joka voitti -80kg sarjan. Mikko on aikanaan vetänyt mulle paljon kovia treenejä, sillon kun treenasin vielä Fitfarmilla. Suosittelen ehdottomasti! (Y)
Hienosti meni myös Fitfarmin Kille Kujalalla, joka sijoittui 2. +90kg sarjassa (Y)

Ammattilaiskisojakin kävin katsomassa, mutta kyllä ajatukset oli jo tulevassa aamuyössä, että alettaisiin laittaa Liisan kisalookkia valmiiksi.

Sunnuntaina Liisan kisojen jälkeen kiertelin Nordic Fitness Expon messualueella ja törmäilin tuttuihin :D
Fitfarmin ständillä tuli vietettyä pitkä tovi ja juteltua tuttujen kanssa.

Kille Kujala  ja joku amazon :D (hirrrveet valot!)
No sitten se oma kunto...

Aamuisinhan kroppa on aina ihan kiva :D ja sillon ne kuvatkin tulee näpsäiltyä. Kuvan kunto ei kyllä vastaa mun mielestä ihan tätä 95% ajasta päivässä... Aamupuuron jälkeen masu pömpöttää jo aivan toisenlalla haahahah..

Ihan kiva aamu :)


Treeniä ja illan massaa 



Noin! Nyt on taas jotenkin avattu näitä viikkoja tässä välissä, alkaa tulla liian pitkä texti jos jatkan... Juttuahan mulla riittäis :D
Mun juttuja voi niin kuin reaaliajassa seurata parhaiten Instagramissa seuraamalla @superdieettiayse. Yritän laittaa vähintään yhden kuvan per päivä, joten siinä jo pysyy mun mielenvikaisuudessani hyvin perillä ;) Treeni-iloa kaikille!

Pus pus ens kertaan <3

-Ayse


6 kommenttia:

  1. Mukavaa taas lukea kuulumisiasi :-)

    Huomioin sanonnan: "Kun treenasin vielä Fitfarmilla.." Etko enää ole heidän valmennuksessa ja jos et niin saako kysyä miksi? Seuraava kysymys tietty on kenen valmennuksessa nyt olet ja miten nämä eroavat toisistaan?

    Seuraan sinua instassa, olenkin varsinainen stalkkeri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Aikku!
      Juu en ole eollut enää pitkään aikaa ollut Fitfarmin valmennuksessa. Ei mitään sen ihmeellisempää kuin ettei kaukosuhde toimi minulla. Eri asaia olisi jos käyttäisin pt palveluita vielä ja tapaisin säännöllisesti näin ollen valmentajaa/pttä.
      En siis ole kenenkään valmennuksessa vielä ja seuraava valmennuskin on täysin auki vielä... Vaihtoehtoja tarkastellaan koko ajan ja kun yksi tuntuu hyvältä niin sitten ois aina se toinenkin :D Aika näyttää.
      Hyvä ja kiitos että seurailet ;) <3

      -Ayse

      Poista
  2. Moikka Ayse!

    Oon seuraillut sun blogia viime helmikuusta asti ja ihailen sun asennetta elämään todella paljon! On kiva lukea myös sun juttuja treenistä, elämäntyylistä ja ruokavaliosta ja siitä miten ne milloinkin menee. :)

    Hienoa että lopetit tupakanpolton! Onnea siitä! :)

    Oon lisensoitu Fustra-ohjaaja (ja vapaa-ajalla himosalitreenaaja) ja haluan tukea sua sun treenielämäntavassa. Kiinnostaisko sua joskus kokeilla Fustraa palauttavana treeninä? :) Ota muhun yhteyttä niin kerron lisää.

    Lisäile facebookissa tai soita/viestitä nroon: 043 8257958

    Treeniterveisin,
    Meeri Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka treenimeeri :)
      Kiva että olet näin pitkään jaksanut mukana :) Viime aoikoina jutut tainneet muuttua kovasti kun kaikenlaista sattuu ja tapahtuu ja pikkasen hakotillä tunnun noiden treenien kanssa olevan...

      Tupakka oli loppujen lopuksi helppo jättää arjesta pois :) Ainakin näin jälkikäteen ajateltuna hahahaha

      Oon tuota Fustraa nähnyt harjoitettavan, mutta en ole itse kokeillut. laitan mietintään, Superisti kiitosta!
      Rentouttavaa marraskuuta :)
      -Ayse

      Poista
  3. Se 5 viikkoo onny ohi! ;) Ja eile nykäsin sellasen määrän karkkia, ettei taas hetkeen tarvii...

    http://sanzureenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna tää nolous on ollut niin kaukana tästä projektista, että Kääk! Onneksi joillakin on nyt selkärankaa <3 ;)
      Kävin lukasee blogia (Y) Huippua, että oot päässyt tavoitepainoonkin tässä välissä ja Hyvää syntymäpäivää! :)

      -Ayse


      Poista