sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Aikataulutusta: Treenit ja ruoka

S-Y-K-S-Y :D Uusi aikakausi ja se tuo tietenkin ne suunnitellut uudet jutut kuvioihin.

Tässä on suunniteltu viikonloppu tulevien viikkojen treeniaikataulua ja ruokailuja, jotta tuloksia alkaisi tulemaan ja tulevaisuuden lavallenousu olisi mahdollinen.
Suunnitteluhan on kaiken alku ja ilman sitä voi olla lähes varma että homma kaatuu. Treenit laitetaan kalenteriin (mieluiten mustekynällä) ja ruokia tehdään taas vapaapäivänä pakkaseen niin, että homma toimii arkikiireessä mahdollisimman helposti.
Oma koitokseni alkaa 22.9.2014



Kokeilen ensimmäistä kertaa tätä täysin omatoimisesti ja järjestelmällisesti, joten voi olla että joitakin muutoksia pitää tehdä vielä, kun joku viisaampi vinkkaa asiasta luettuaan tämän :D
Keväällä olisi sitten ajankohtaista napata erästä herrahenkilöä hihasta ja miettiä mulle kisavalmennusta heidän huippu porukassa :) Tiimin, johon olen ajatellut lähteä mukaan, paljastan vasta sitten, kun se on ajankohtaista ;) :)

Ruoasta tulevat kalorit pidän nyt 2000 kcal/pv + treenien lisäravinteistä tulevat, eli aika mojovat alkukalorit on nyt tähän lepsun kesän perään.
Aerobisilla, joita viikossa olisi tarkoitus tehdä 4-5, tunnin rutistusta aamuisin, pitäisi saada se läski tirisemään hissukseen.

Aamulenkillä... normi aikaan klo 6:10


Salitreenejä viikkoon tulee jopa 6, mutta aika lyhyitä, alle tunnin treenejä. Hiilataan jokainen treeni ihan perille, isommilla painoilla ja vähemmillä toistoilla. Tavoitteena olisi saada nyt sitä lihaa rakennettua tuonne rasvan alle. Koska toivoitteena on myös pudottaa nuo mielestäni ylimääräiset 4-5 kg, niin kokeilen nyt näillä kaloreilla, josko ne tällä tippuis vahingoittamatta tuota suunniteltua lihaskasvua :) Tätä todellakin saa kommentoida, jos näkee selvän virheen!!! ;) Tää vielä nöyränä opettelee...



Ens viikonloppuna lähdetään Jyväskylän karsintoihin ja laitan siellä pari kisatyttöä lavakuntoon. Hirmuisesti tsemppiä Liisalle ja Marille viimiselle viikolle!
Samalla yhdistetään murun kanssa pieni mökkilomakin siihen perään, joten kiva viikko taas tulossa :) <3 
Tällä kertaa en lätise muuta kuin tähän loppuun nuo suunnitellut treenipäivät ja ruoat :D
Se on moro murut taas hetkeksi! :) <3 

- Ayse

Treenit

Ma: olka - ojentaja
Ti:  takareidet - peppu
Ke: rinta - vatsa
To: selkä - hauis + Les Milss,Sha bam
Pe: vatsa - olka + venyttely jalat
La: lepo
Su: etureidet

Ruoka

Aamupala: puuro, 1-2 keitettyä kanan munaa, maitokahvi  (n. 370 kcal)
Lounas: salaattia, kanaa, kanan munaa/ raejuustoa (n. 380 kcal)
Välipala: riisikakkuja, mehukeittoa, Hera 80 (n. 320 kcal)
Illallinen: riisi/pasta, j.liha/kana, kasviksia (n. 590 kcal)
Iltapala: maitorahka, marjoja, mehukeittoa, kanan muna (n. 370 kcal)




5 kommenttia:

  1. Ymmärsinkö oikein, että oot suunnitellut itse treenit ja ruokavalion?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sanna! Treenit olen tähänkin asti suunnitellut ja ruoka nyt on jo opittua perus settiä jota olen muokannut vähän sisällöltään ja määriltään, kun nyt ei ole enään se painonpudotus pääasiana.
      Oliko jotain vinkkejä? 😄😉
      -Ayse

      Poista
    2. Moikka! Ei ollut vinkkejä, päinvastoin. B) Sain omaan ruokavalioon pikku vinkkejä.

      Poista
  2. Kuullostaapi hyvältä suunnitelmalta, tsemppii kovasti:-)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tosiaan hyvälle :)
    Mullakin rasvaa vielä riittämiin, joskin paino pudonnut vähän vajaa 18kg jo. Kunnon treenejä oo päässy tekee aikoihin, koko ajan joku paikka hajalla. Huomen aamullakin leikkauspöytä kutsuu.. Mut lenkillä koitettava kuitenkin käydä. Hyvää alkanutta syksyä <3

    VastaaPoista