sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Siipirikko

Taustalla Erin laulaa Mitä tänne jää kappaletta... 
"Elämä opettaa, tieto lisää tuskaa. Mä vedän kovempaa!"Pitkä, pidempi tauko taas kirjoittelussa... Mieli maassa liian usein ja epätoivoisia yrityksiä nostaa taas leuka pystyyn.
Ei, kyse ei ole treenimotivaatiosta, salilla kulkee kyllä, mutta tuntuu, että ikävät asiat alkaa kasaantumaan... murrot liikkeeseen, työt, omat tunteet, arki, lievä loukkaantuminen... Yksi asia toisensa jälkeen... POW! Maassa! Kysymysmerkit vilisee päässä ja yritän epätoivoisesti uskoa, että oikea vastaus kaikkeen on "aika näyttää" , "kyllä nämä tästä" & "leuka pystyyn ja hymy korviin"

Go... or not to go

Tänään mietin näitä asioita ja elämää yleensäkin. On taas vähän vaikeampi jakso menossa monellakin tapaa ja sen kanssa painiessa sitä yrittää tehdä asioita, joilla saisi huolet siirrettyä sivuun. Tällä viikolla esimerkiksi sain tärähdysvamman vasempaan ranteeseen ja nyt käsi tukipaketissa ja treenikielto, kunnes se taas kantaa. Samainen vamma oli pari vuotta sitten oikeassa ranteessa ja siitä jäi pysyvä kiputila ja rajoitus esim. vastaotteella en pysty tekermään sillä juurikaan mitään.Treeni auttaa... hetken, mutta hyväolo ei oikeastaan jaksa kestää edes yhtä kokonaista päivää. Pahinta on huomata salilla, että jos ei nyt tee treeniä kovemmin ja saa päätä sillä tyhjäksi, niin itku tulee... Aivan liikaa meneillä nyt ja olen todella tyytyväinen että siirsin kisahaaveet hyvän ajan päähän. Ensin pitää olla itse eheä...

Kunhan päässä ei pyöri mikään...


Olen yrittänyt myös viettää enemmän aikaa ulkona kavereiden kanssa  (luojan kiitos mulla on ihania ystäviä <3 ) ja onhan mulla ollut kivaakin, mutta tälläisinä päivinä, kun joutuu kohtaamaan taas sen perimmäisen syyn miksi siipi on maassa... Tajuaa kai sen, että väärillä raiteilla mennään. Olen kai vain niin h*#%/&% kovapää päästääkseni irti niistä asioista, jotka kuitenkin saa mut tähän tilaan.  Omista valinnastahan tässä on kyse... siitä mun onnellisuudesta... 

Varsinainen Superdieettiayse viikonloppuisin...


Jutta ja puolen vuoden superdieetit jaksoni tuli uusintana taas viime viikon lauantaina... Nolona olen ottanut vastaan ihmisten tsemppikommentteja baarista käsin tuoppi kädessä... Auts! Oikein terveellisen elämäntapamuutoksen kasvo... Superdieettiayse...kuinka noloa.

...ja tänään tälläinen

Joudun myöntämään, että blogin kirjoitus jossain tietyssä ajassa on nyt haastavaa, mutta kiva jos jaksatte vähän odotella juttuja... Kyllä tää tästä <3 Pus pus!

- Ayse

ps. Lisää kuvia mun menoista Instagramissa @superdieettiayse

9 kommenttia:

 1. Hei! Ihan hyvä, että purat niitä paska fiiliksia tähän blogiin. Taidan tietää, miksi olet siipirikko. Itselläkin hankala vaihe elämässä. Yritän päästää irti... Järjellä ajatellen helppoa...mutta ne riivatun tuntmeet.
  Nyt vaan annat itsellesi aikaa. Vain sinä tiedät oikeat vastaukset ja ratkaisut. Voimahali <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä myös itsellesi <3 Luotan siihen, että asioilla on tapana järjestyä :) Vaikka sitten välillä vähän joutuukin käymään ikävämpiä asioita lävitse. Pitäisi vaan jaksaa odottaa sitä käännettä ja tehdä päätöksiä jotka vie oikeaan suuntaan ... Itsellä on pää niin tukossa kaikesta, että aika taitaa olla hyväksi nyt ja vastaukset kyllä tulee meille kaikille :) parempi päivä tänään ja treenattukin on :) ;)
   -Ayse

   Poista
 2. Todella kurjaa, kaiken päälle vielä tuo loukkaantuminenkin:/

  Toivon kovasti, että saat tehtyä sellaisia asioita jotka palauttavat ilon ja että ympärilläsi on paljon sellaisia ihmisiä, jotka kuuntelevat kun pitää saada puhua.

  Äläkä ole liian ankara itsellesi, kyllä elämäntapamuuttajakin saa käydä ihmisten ilmoilla tuulettumassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sanna :) <3
   Eiköhän nämä asiat tästä selkiinny. Aika näyttää :)
   Olen tänään taas vähän paremmalla tuulella... vaikkakin varpaillaan odottelen seuraavaa pudotusta. Hymy korviin siihen asti ja nautitaan menosta :)
   Saa toki, mutta nyt on pari kertaa liikaa menemisiä ja aika tehdä taas suunnan muutos :) Aloitinkin tänään jo reippaasti salilla.
   -Ayse

   Poista