torstai 13. maaliskuuta 2014

Kuinkas tässä nyt näin...

Torstai 13.3.2014

Mittanauha näyttää kamalaa totuutta aamulla. Cm ovat karanneet käsistä ja tulokset viittaavat vahvasti lepsumpaan ruokavalioon.


Klo 8.30 aloitan päivän selkätreenin Motivus Centerissä ja Mikko lupautui taas kuvaamaan treeniä, jotta näen edistymistä... tai noh! aamuinen mittaustuokio kertoi kyllä ihan jostakin muusta kuin edistymisestä, joten kyseessä on enemmänkin asian todentaminen.

Olin kuvat nähtyäni aika kauhuissani, sillä eteenkin keskivartaloon ja selkään on tullut rasvakerros. Aloin tosissani miettimään, miten tärkeässä osassa nimenomaan ruokavalio on.

Pahalta en vielä näytä, mutta jos jatkan näin, on tulevaisuudessa aika paljon isompi Ayse  taas ihmisten edessä

NEVER!!!
 Liikun viikossa monipuolisesti monta tuntia, mutta iltaisin olen lipsunut ruoan määrässä ja syönyt huomattavasti isompia määriä... pähkinöitä, Skyr-rahkaa ja kahvia&banaania... Joskus sen pussillisen lakuakin olen tuhonnut illan aikana.
Ei siis mitään kovinkaan epäterveellistä, mutta reippaasti yli normaaliruokavalion. Välillä olen herkutellut, sillä nythän on rennompi kausi menossa, mutta enpä ole tajunnut miten helposti ne cm kertyvät.
 Jotenkin sitä haluaisi uskoa, että tämä määrä treeniä riittäisi pitämään kunnossa.
Miten väärässä sitä onkaan!

Nyt on siis aika tehdä jo kiristys ruoan suhteen, eikä odottaa valmennuksen alkuun vaikka
siihen ei enää olekaan kuin 15 päivää :D
Kuun lopussa pitänee ottaa uusia kuvia ja toivoa, että tämä on ollut jokin ohimenevä turvotuskausi ja nuo roikkuvat selkärasvapussit ja vatsaan ilmestynyt maggara olisi poissa :D
Katsoitteko viime jakson Jutta ja puolen vuoden superdieetistä?
Jarna oli ihan  mahtava! <3
Hän oli minulle alusta asti ns. kilpasisar ja se motivoi tekemään 100% panostuksella projektia :D Lopussa olimme molemmat hyvässä kunnossa ja naureskelimme kuinka toistemme onnistumiset olivat antaneet uutta puhtia ja tuloksia meille molemmille. Pieni kisailu on aina hyvästä ;)
Odotan hirmuisesti, että 28. pv Tampereelle mennessä näen myös Jarnan, joka tulee muuten kuvaamaan Wolf Fitness Clubilla treeniäni ;) Hyvällä tuurilla saadaan Jarnalta terkut ja tilannekuvaa.

GoExpo messuilla oli muuten tosi kivaa!
 Löysin ihan super hyvään hintaan SHOCK ABSORBERn urheiluliivejä <3

Finess osasto oli vähän pieni, odotin isompaa, mutta eiväthän nämä olleetkaan mitenkään erikoistuneet fitness puolelle.

Silmänruokaa riitti :D
Lihakset on mielestäni aina niiiiiin HOT! 
Alun alakulotextistä huolimatta, ei tästäkään jutusta nyt ihan nagatiivista tullut :D optimsti on aina optimisti.

Huomenna aamusta nyrkkeilyä ja vatsatreeniä... aijajaijai... nannaa! Super ihanaa

- Ayse

Ps. Jos kuvat kiinnostavat niin Instagramissa löydät minut helposti #superdiettiayse ;) 

8 kommenttia:

 1. Niin se vaan taitaa olla, että kun tämän elämäntavan valitsee, niin sillä tiellä on pysyttävä ettei pääse pullahtamaan takaisin. :D Äkkiä sä raiteille takas pääset! ;)
  Mulla oli tänään eka cheat meal ja voi että oli hyvää... :P Huomenna takas normiarkeen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kai on :D korjausliike paikallaan ja homma taas hallussa. Toisaalta on hyvä vähän käydä "rajalla" huomaamassa miten tarkkana saa olla.
   Tsemppiä omaan projektiisi :)

   -Ayse

   Poista
 2. Kyllä on täälläkin kilot ja läskit tiukassa, siis ihan tosi vaikea saada muutama kilo tippumaan että pääsisi paremmille kymmenille. Kai se tästä taas alkaa tippua, harmi vaan kun ei voi kunnolla treenata.. olkapää meni vähän rikki kaatumisen takia.
  Tsemppiä treeneihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus pikku myy! Toivottavasti ei mennyt pahasti ja pääset pian treenailemaan :)
   Nyt onkin sitten entistä tärkeämmässä osassa se ruokavalio sullakin. Kyllä me tästä ponkastaan tavoitteeseen ;)

   Paranemsia!

   -Ayse

   Poista
  2. En itse asiassa vielä tiedä, kun aiemmin jo kävin kuvauttamassa, murtumia ei löytynyt, sisäistä turvotusta ja ruhjeitä kylläkin..Täytyy varata uusi aika jos vaikka ultraisivat repeytymien selvittämiseksi, posahti aika kovaa jäähän ja jäi kokonaan alle tämä olkapää. Toivotaan tosiaan et pian paranee. Ruokavaliosta pidettävä kiinni kynsin hampain. Eiköhän siihen tavoitteeseen pääse, vaikkakin hitaasti näillä näkymin.

   Poista
  3. Pieniä takapakkeja tulee ja menee ja siinä mitataan tosimimmit ;) Sä olet varmasti sellainen, joten nyt vaan rauhassa sen olkapään kanssa, ettei tule vielä pidempi/vaikeempi kausi :)
   -Ayse

   Poista
 3. Voi että, itseäni kans ohjaan nyt takaisin ruotuun lapsen synttärien jäljiltä. Mussutus ei saa jäädä päälle...Marsipaanikakun jämät huutelevat vienoa kutsuaan jääkaapista. Joskus toki saa vähän herkkujakin syödä, mutta. Huomenna on totuuden hetki kun on viikottainen vaaka&mittanauha päivä...

  Nyrkkeily on kyllä sikakivaa, tai kuntonyrkkeilyä vain olen harrastanut, mutta siinä se orastava rasva sulaa jouhevasti kun vähän tarkistaa vielä herkkujen määrää. ( Sitä sun valmennusjaksoa en uskalla edes ajatella, olis mulle varmasti liian tiukka paikka!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna! Kuis on mennyt herkuttelut ja mittapäivät? Toivottavasti sait jämät pois ja ruodussa taas :)
   Nuo juhlat on kyllä paha järjestää kun on itsellä dieetti. Sitä toivoo että viimeinen vieras veisi kaikki loput syötävät mennessään, jotta ei itse niihin sorru ja olisihan se ihan hirveää heittää roskiinkaan.
   No, onneksi kenelläkään ei ole lapsia niin montaa että joka viikko olisi synttäreitä :D
   Superdieettihän Fitfarmilla kestää 6 vkoa eli menee tosi nopsaan ;) Anna mennä vaan, sen kestää kyllä ja hitsi mikä potkuri

   - Ayse

   Poista