maanantai 24. maaliskuuta 2014

Minäkuva linssissä


Pari kk rantakuntoon ;)

Facebook. Instagram. Blogi.  Moni kavahtaa jo pelkkää ajatusta olla kameran edessä kuvattavana julkisesti. Osaa ärsyttää jo ajatuskin, ottaa itsestään lähes päivittäin kuvia jakaakseen niitä sitten muille sosiaalisessa mediassa. Ja osaa taas ärsyttää ihmiset jotka jakavat kuviaan :D

Kuvia jaetaan tutuille ja tuntemattomille, ihmisille jotka voivat esimerkiksi motivoitua niistä tai muuten vain ovat kiinnostuneita kuvan aiheesta tai henkilöstä. Joskus kuvilla on jokin tietty tarina, joka aukeaa vain osalle tai tietylle henkilölle... mutta omat kuvani toimivat aina myös kenelle tahansa katsojalle, joskin omalla tavallaan. Pääasia on mielestäni, että kuvat herättävät mielipiteitä :)

Motivaatiokuva?


Minulle se ei ole vaikeaa ja teenkin sen suuremmaksi osaksi oman motivaation ja seurannan vuoksi.
Toki en kiellä, etteikö olisi kiva myös saada hyvää palautettakin, mutta se ei kuitenkaan ole se päälimmäinen syy kuvapostauksiin.

Nykyiseen elämäntapaani ja tavoitteisiini on ikään kuin jäänyt kiinni ja voi tulla ns. sokeaksi tuloksille. Sitä ei oikein näe mitä ihan viikossa tai parissakin voi tapahtua. Itse pidänkin tiukasti kiinni siitä, että napsin kuvia ja valitsen sitten parhaimmat, jotka julkaisen. Juuuuuu! Ei siihen välillä riitä 10 kuvaa ja siltikin  voi olla vaikea löytää edes yhtä kuvaa :D Julkistan, sillä se, että kuva tulee julki saa minut haluamaan parantaa itseäni seuraavaan kuvaan.

Toisinaan kuvasta haluaisi julkaista vain osan :D

 Viikonloppuna juhlimme ystävieni kanssa minun 35-vuotis syntymäpäivääni... :D Huh huh! Kyllä oli  hauskaa ja kuviakin tuli otettua taas varmaan jokaisen kaverini puhelimella. Ihania muistoja! <3
Mietimme kaverin kanssa aamun pikkutunneilla itsensä kuvaamista ja kuvien jakamista, mistä syystä aiheen otinkin tänään esille.
Minun juttujani voi lukea täältä blogista, kuvia seurata Instagramista #SUPERDIEETTIAYSE tai seuraamalla facebookissa Ayse Altug. Jokaisessa palvelussa vähän eri tyylillä, joskin myös samoja kuvia :)
Juhlakalu valmiina kaupungille :)

Mitäs mieltä sinä olet kuvien jakamisesta ja esim. #selfie kuvista? jne... Sana on taas vapaa ;)

Ensi perjantaina treenailenkin WFC:lla Mikko Korpeisen kanssa.. Ja lauantaina onkin sitten Helsingin Ruoholahdessa Jutta Gustafsbergin luento, jonne olisin näillä näkymillä menossa klo 14 Jeeeee! :D Tulkaahan tekin kuuntelemaan mielenkiintoinen tsemppaus Jutalta ja saa tulla moikkailee jos törmätään :)

Ihania aurinkopäiviä kaikille!
- Ayse

11 kommenttia:

 1. Olen täysin samaa mieltä! :) Mäki otan/jaan kuvia naamakirjassa ja blogissa juuri tuon takia,että näen itse muutoksen+plus yritän parantaa seuraavaa kertaa varten! ;) Tietysti en hae parannusta JOKAIKINEN :P päivä, mut esim.kerran kuussa olis kiva huomata muutos. Tää projekti on niin piiiitkä,et jollain tapaa pitää itseään motivoida! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Ilona K, en minäkään vertaa ihan jokainen päivä :D mutta kyllä vko vertailuja teen + sitä kehitystä on mukava katsoa taaksepäin myös. Jos mietin miltä näytin vielä 9kk sitten niin olisi kerrassaan sääli jos siitä matkasta ei olisi kuvia :) Tsemppiä omaan projektiisi! (Y)
   -Ayse

   Poista
 2. Joskus nappaan kuvan tai pari blogiini mutta lihaspuolta en ole esitellyt vielä:) Minusta kuvaaminen on paras tapa tajuta muutos omassa koossa, peilille olen tullut sokeaksi.

  Motivaatiokuvia on kiva katsoa!

  Ai niin, Onnea! Mulla tulee sama luku täyteen huhtikuussa:)

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa Sanna tuosta sokeudesta peiliin :D
   Itse saatan katsoa yhtenä päivänä peilistä ja ihmetellä ettei kroppa nyt niin kovinkaan hyvältä näytä... sitten katson eilen otettua kuvaa ja totean itselleni, ettei se kroppa nyt päivässä voi kovin paljon muuttua :D ja taas näyttää ihan hyvältä!
   Tää ikä on just hyvä ikä ;) Mulla oli niin kivat synttärit, että voisin täyttää tän uudestaankin.... kuten 28 n. 5 krt hahahahah
   Käys vinkkaa jotenkin kun saa onnitella ;)

   - Ayse

   Poista
 3. Täytyy myöntää, että Ayse sun instagram kuvat on alkanu motivoimaan mua salilla.. Mullakin nimittäin alkaa puolen vuoden rupeama pt:n kanssa ens kuun alussa! :)

  http://love-theburn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Emma Roimola!
   Oih! Hyvä jos olen voinut motivoida sinua ja muita :) Ette usko miten hieno tunne onkaan, kun voi tsempata toisia ja saada samalla teiltä itselle tsemppiä!
   Kiitos siitä :)

   Hirmuisesti treeni-iloa pt rupeamaan! Pt treeni on ihan parasta!!!

   -Ayse

   Poista
 4. Kuviasi ja blogiasi on kiva seurata!
  Eilen vasta liityin instaan ja heti etsin sinut :)

  http://hyvinvoi.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Kuvat ovat tosi tärkeitä. En itse esimerkiksi tajunnut tämän kolmannen lapseni synnyttyä, miten iso oikeasti olinkaan. tai siis tajusin, mutta nyt kun on tullut muutosta, kuvien olemassaoloa osaa arvostaa tosi paljon.
  kuvat motivoi, itseänikin. Tottakai hyvä palaute myös maistuu, mutta itselleni tätä teen, ja oman silmän mittari on tärkein. Siksi on kuvia, koska oma silmä ei välttämättä nää, kuten puhuittekin, sitä sokeutuu.
  Itse tykkään, harrastuksesta johtuen, ottaa ja katsoa lähinnä reenikuvia. Ruoka/lapsi/luonto/eläinkuvat eivät kiinnosta, niille on oma yleisönsä. On harmillista, että treeni/posekuvat koetaan jossain tahoilla tyhmiksi tai typeriksi ja niitä on lupa arvostella, mutta sitä koiran kuvaa taas ei.
  Harmillista.
  Treenikuvia, posekuvia, kuntokuvia, etappikuvia… niitä ei kuitenkaan voi koskaan olla liikaa! :D

  http://kahviijakaurapuuroo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Minä oon ihan tosi huono ottamaan itestäni kuvia, täytys alkaa harjoitella, et näkis tulokset :)
  Ne on kyllä tärkeitä.
  Kävin muuten ultrassa olkapään takia, ei onneksi löytynyt repeämiä tai muutakaan sen kaatumisen seurauksena hajonnutta, mikä selittäisi tämän kamalan kivun. Nyt katsellaan viikko ja sitten lisätutkimuksiin käy tie. Ei oikein edisty tämä prokkis tällä hetkellä. Vaan eipä sille mitään voi, ruokavalio pidettävä kunnossa edes.

  VastaaPoista