sunnuntai 10. elokuuta 2014

"Jol onni on... "

... siitä vapaasti nauttikoon!" Viime kirjoituksesta on mieliala ja asiat muuttunut hirmuisesti...


Jaksaa taas vähän pelleilläkin ;)

Niitä tärkeitä päätöksiä tosiaan tein ja kaikki päättyikin aivan toisella tavalla kuin olin ajatellut ja valmistautunut. Olin valmistautunut luopumaan ja tein kovasti työtä sisimmässäni päästääkseni irti. Onneksi minun päätökseni saikin todellisuuden kolahtamaan (vihdoinkin) mitä tässä todella halutaan ja mistä ei olla valmiita luopumaan. Nyt vierelläni on maailman ihanin ihminen :) <3


Viikko on mennyt ihmetellessä  sitä mitä tässä nyt oikein tapahtuu ja miten kaikki asiat saadaan loksahtaa arkeen, mutta onnellisena vain aion nauttia joka hetkestä. Huh! Pääasia, että nyt ollaan onnellisia... Ja Me <3


4.8.2014 kuntokuva

Arvatenkin salilla treenistä nauttii taas aivan eritavalla, kun ei tarvitse puskea ketutuksen ja itkun välillä. Eräät ystäväni salilta toivoivatkin tuossa aiemmin, että olisi mahtavaa jos saisin taas pitkästä aikaa treenata puhtaasti treeni-ilosta, eikä pahaan oloon avuksi. Nyt voi sanoa, että treenaan taas puhtaasta ilosta :)  Kiitos tuestanne erityisesti Mediha, Rane & Riina ja Susku ... Jaksatte kuunnella, tsempata ja näpsiä kuvia treeneistä :D

Olka-rintatreenissä oli taas tekemisen meininkiä
 Viikolla on tullut treenattua jalkoja pariin kertaan, selkää kerran ja ojentaja-olka-rinta-vatsa treeniä. Olkatreeni on kyllä mulla ihan namia ja nautinkin todella kun poltteli treenin jälkeen niin mahtavasti ja tunsi todella, että nyt on tehty kaikki voitava. Ranteen kanssa on otettu rauhallisesti ja rajoitettu joitakin liikkeitä ja hauista en pysty vielä tekemään ollenkaan, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa.
Instagramissa on taas muitakin kuvia ja joitain videoita @SUPERDIEETTIAYSE


Ruokavaliossa olen käyttänyt peruspohjaa vaikka viikonloppuna tuli kyllä taas poikettua siitä. Syksylle olemme sopineet tiukennuksen, eli nyt vielä hieman nautitaan elämästä ja otetaan rennommin :)
Kunhan viikolla muistaa pitää ruokavaliosta kiinni, ei pieni lipsuminen viikonloppuna ole vielä katastrofi. Kisoja kohden toki tälläinen ajatusmalli ei toimi, joten korjausliikettä tulossa ;)

Kylläpä näitä textejä tuleekin, vaikka elämä on hieman taas ravistellut tämän typyn venettä :) Kiva, että seurailette mukana.
Muksaa viikkoa teille kaikille... Nautitaan elämästä, pus! <3

- Ayse


7 kommenttia:

 1. Ihanaa, kuullostaa hyvältä tuo kaikki :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuulostakin Satu :) ja tuntuu myös <3

   - Ayse

   Poista
 2. Ihanaa Ayse! Oon niin iloinen sun puolesta :D

  VastaaPoista
 3. No nyt! Hyvältä kuulostaa, onnea ja iloa:)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa lukea onnellisen ihmisen tekstiä. Se onnellisuus huokuu siusta varmasti livenäkin! Nautinnollista loppukesää ja iloa treeneihin :)

  Mari
  marisight.blogspot.fi

  VastaaPoista