torstai 31. heinäkuuta 2014

Loppuelämäni ensimmäinen päivä

Taas yksi valvottu yö... Silmät ristissä raahaudun varhaisesta aamusta keittiöön, toimin kuin robotti, yrittämättä ajatella yhtään mitään. Pääsen istumaan sohvalle, johon jään pitkäksi aikaa. Aika on pysähtynyt, mutta ajatukset alkavat taas pyöriä vinhaa vauhtia.Olen miettinyt ja miettinyt mitä ihmettä mun pitäisi tehdä. Missä olla? Millä kokoonpanolla? Ja miten ihmeessä annan toisten ihmisten vaikuttaa vielä niin "onnelliseen eiliseen"???
Kesän alussa olin vihdoinkin savuttanut tunteen, että olin onnellinen. Sinut itseni kanssa... Arvostin itseäni. Vaadin asioita onneni takeeksi, mutta mitä sille tunteelle tapahtui? Minulla oli arvo, josta nyt olen ollut niin valmis joustamaan. Tänään olen rikkinäinen, väsynyt ja hetkittäiset onnen pakahtumiset siivittävät arkea. Haluan ehdottomasti muutosta.
On aika tehdä niitä koko kesän kestäneitä päätöksiä. Päivämäärä on tänään... 1.8.2014
Päätöksiä, joita olisi pitänyt vaatia jo paljon aiemmin itseltään ja muilta.
Olkoonkin tämä siis loppuelämäni ensimmäinen päivä! :)

Aloitan sen toisen rakkauspakkauksen, eli nuoremman tyttäreni kanssa ja nautin jokaisesta hetkestä.
Eilinen oli hyvä treenipäivä, sillä pääsin kokeilemaan vähän ranteen kestävyyttä... noh! rannetuen kanssa kylläkin :D Pyllypäivä oli ohjelmassa ja kyykkäsin vapaapainoilla että kahvakuulan kanssa...


6 kg kahvakuulalla vielä ojentajia loppuun niin Avot! Hyvin kesti... Nyt vaan pikku hiljaa treenailemaan sitä vahvemmaksi.


Lyhyt, mutta voimakas ja tunnepitoinen päivitys tähän perjantaiaamuun... :) <3

- Ayse

ps. Viime kirjoituksen jälkeen sain todella paljon tsemppejä teiltä <3 olette kyllä aikas ihania. Pus!

6 kommenttia:

 1. Huomenta! Ihanaa Ayse <3 olet tehnyt päätöksiä, jotka vievät sinua eteenpäin! Omat vielä vaiheessa, sain taas aamulla puhelun, joka sekoitti jo niin hyvät valmiit suunnitelmat, vai sekoittiko? Ymmärsin, että itse päätän annanko sekoittaa vai en!!
  Tsemppihali sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Leena :)
   Kyllä ne päätökset eteenpäin vei :D Aivan toisella tapaa vain kuin ajattelin!
   t. Onnellinen <3

   Poista
 2. Voimia <3
  Kyllä sä sen onnellisuuden löydät :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen tyttönen!

  Elämä on siitä ihanaa ja kurjaa kun kaikki on liikkeessä koko ajan. Joskus tuntuisi, että pitäisi voida sanoa: kaikki seis, tää on nyt just hyvin. Mutta eipä se noin tietenkään mene... Toivon sulle kovasti voimia ja että saat vastauksia noihin kysymyksiisi, rohkeutta muutokseen.

  Mutta rakkauspakkauksista saa kummasti voimaa, mulla niitä on se neljä kappaletta, vanhimmalle haettiin koulukamoja tänään. Äidille kriisin paikka!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna nimenomaan! Rakkauspakkaukset on parasta <3
   Mulla on nyt hetki, että voisin sanoa "kaikki seis" ja nauttia vaan menosta, vaikka toisaalta... odotan jo tulevaakin innolla.
   Asioilla on tapana järjestyä just oikein :) ;)

   - Ayse

   Poista