torstai 8. tammikuuta 2015

Facebook; Mitä mietit?



Aamu klo 5:52 Facebook kysyy multa kuin ohi mennen; Mitä mietit?




No siitä se sitten lähti, vaikka alkuperäinen ajatus oli vaan rustata ajatuksia yksityisesti...

No mä vaan sitä mietin tässä, et oon tosi väsynyt, nälkäinen ja kiukkunen.
Käyttäydyn ehkä kohtuuttoman pienellä pinnalla läheisilleni taas, se ei oo oikein ja painaa mua. Ihan ite oon tätä halunnut, niin en edes tiedä voiko valittaa...


Valitan/selitän (taas) kuitenkin.
Ensimmäisestä dieettiviikosta 5. pv alkamassa ja yhtäkään yötä en ole nukkunut kunnolla, viime yön alle 4h tais olla taas uus ennätys Ja kohta pitäiskin olla taas töiden äärellä yhtä reippaana kuin aina.
Mieltä painaa yöllä pienimmätkin asiat ja sitten kuuluu mahasta taas murinaa, ei paljon nukuta vaikka väsymys on ihan sata.

Tiukka ruokavalio on pitänyt hyvin kun motivaatiota on ja joka päivä (lähinnä aerobista) treeniä on harrastettu suunnitelmallisesti, salin puolella mennään tammikuu kevyesti. Painokin laskee ihan kivasti. Tänä aamuna ollaan jo tilanteessa, että ne Jouluna syödyt turvotukset olis nyt poissa (-2,9kg).
Sama ruokavalio on koettu ennenkin, mutta tähän vaiheeseen mentiin kuitenkin pieniin askelin ja siksi tää nälkä tuntuu varmaan nyt pidempään, kuin ennen se meni 2 päivässä ohi ja kroppa oli taas tottunut muutokseen. Ei auta, tiedän et kyllä tää tästä, kun saa tällä samalla mennä tuonne maaliskuulle asti jos paino jatkaa tippumistaan.

Pointti... Halusin vaan sanoa, että sorry mun äksyilyt kuluneelta viikolta (tai sitten musta ei oo kuulunu sulle mitään ). En ehkä näe taas omaa napaani pidemmälle tässä ja huomaa että ehkä sullakin on huono päivä tai stressiä. Puhu, sano jos ärsyttää, kyllä mä taas herään. Ei tää tällästä koko ajan ole
Koit ehkä näitä jo viime kerralla ja sä "uus ihminen" tiedät nää ehkä muutenkin, mut taas mennään eikä meinata ja saan varmasti monesti sanoa vielä sorry mun turhaa kiukkuilua.
Viime kerralla sain purkaa näitä fiiliksiä videolle, nyt sitä ei oo, niin otan uuden kanavan heittää pienen hulluuteni ilmoille  >)

Kiitos et jaksoit tätä viimex ja toivon että myös jatkossa... Tätä saattaa kestää nyt 3 kertaa kauemin, joten ota hatusta kii... Nyt mennään! Te ihan kaikki ootte tässä omalla panoksellanne rakkaita.
Jos sais näin julkisesti yhden huolen vähemmäksi ja ens yönä voisin käpertyä hyviin uniin ja nukkua taas hyvin :) <3

Lovee; Ayse'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti